www-sivusto Room328.com on webpalvelu jonka tarjoajana on Room328 AB (Room328). Käyttämällä sivustoa jäsenet hyväksyvät alla olevat käyttöehdot, jotka muodostavat sopimuksen Room328:n ja kunkin jäsenen välillä. Room328 voi koska tahansa muuttaa ehtoja. Mahdollisia muutoksia on noudatettava.

Room 328:n kautta jäsenet voivat saada Lisensioitua materiaalia, Loppukäyttäjän lisenssisopimuksen mukaisesti.

Yhteenveto Room328:n Käyttäjäsopimuksesta

Room328:n sivustoilla Jäsenet voivat hyväksyä Room328:n käyttäjäsopimuksen ja saada Room328:n Lisenssisopimuksen loppukäyttäjille. Jäsenyyden saa rekisteröitymällä Room328:n. Sekä Room328 että Jäsen vastaa siitä, että henkilökohtaiset tiedot pysyvät luottamuksellisina. Room328:lla ja sen eri kolmansilla osapuolihankkijoilla, jakajilla ja johtajilla on tekijänoikeudet kaikkeen alkuperäiseen sisältöön ja kuviin tällä sivustolla. Room328:lla käyttäytyminen määritellään Käyttäjäsopimuksen ehdoissa, joka sallii että jaat materiaalia muiden kanssa tällä sivustolla. Kaikki materiaali, jota voidaan pitää laittomana tai sopimattomana on kiellettyä tällä sivustolla. Room328 ei vastaa muista sivustoista. Room328:lla on oikeus irtisanoa jäsenyytesi ja pääsysi palveluihin tällä sivustolla. Sekä Käyttäjäsopimus että Loppukäyttäjän Lisenssisopimus säädellään Ruotsin lakien mukaisesti.

Rekisteröinti

Ennen jäsenyyttä sinun on rekisteröidyttävä. Rekisteröinnin yhteydessä valitset Jäsennimen (”Jäsennimi, Käyttäjänimi”, ”Kirjautumisnimi”) sekä salasanan. Jäsennimelläsi sinut tunnistetaan Room328:n sivustoilla. Voit kirjautua sisään Room328:n käyttämään eri palveluja, tai muuttamaan tietojasi ilmoittamalla vain Jäsennimen ja salasanan. Rekisteröitymällä todistat myös, että sähköpostiosoitteesi on sinun omasi, että se on oikea ja että se on päivitetty.

Olet vastuussa siitä, että salasanasi on luottamuksellinen sekä kaikista niistä toimista, jotka tapahtuvat kun Jäsennimeäsi ja salasanaasi käytetään. Hyväksyt, että ilmoitat välittömästi Room328:lle osoitteeseen: info@room328.com jos joku käyttää tiliäsi luvatta, tai jos huomaat, että turvallisuutta on rikottu.

Room328 huolehtii, että sähköpostisi sekä muut tiedot sinusta pidetään salassa. Vältä tunnisteiden käyttöä kun valitset Jäsennimen ja muissa asioissa, jotka voivat vaarantaa tietojesi julkistamisen, kuten esim. sähköpostiosoitettasi, nettiosoitettasi, etu- ja sukunimeäsi, katuosoitettasi, puhelin- tai faksinumeroasi, työpaikkaasi, jne. Jäsenet, jotka julkaisevat muille oman sähköpostiosoitteensa Room328:lla, ovat itse vastuussa sellaisesta teosta.

Omistus

Room328:lla ja sen eri kolmas -osapuolihankkijoilla ja sen johtajilla on tekijänoikeudet kaikkeen alkuperäiseen sisältöön ja kaikkiin alkuperäisiin kuviin tällä sivustolla. Koko sisältöä ja verkkosivustojen ulkomuotoa suojaavat kansainväliset tekijänoikeuslait. Kaikki sisältö, jonka käyttäjä siirtää sivustoille, siirtyy Room328:n omistukseen ja tekijänoikeuslain nojaan.

Tällä sivustolla olevaa tai täältä luotua materiaalia ei saa monistaa, julkaista edelleen, jakaa, lähettää edelleen, myydä eikä siirtää. Room328:lla on omistusoikeus kaikkeen materiaaliin joka kuuluu sivustolle. Room328 pidättää oikeuden käyttää ja päivittää materiaalia, jonka Room328:n jäsenet ovat luoneet. Jäsenillä on oikeus ladata, kopioida ja tallentaa tietoa sivustolta henkilökohtaiseen käyttöön.

Sisällön rajoitukset

Koko sivuston sisältö tarjotaan nykyisessä muodossa. Room328 ei voi taata, että sivuilla oleva tieto on luotettavaa tai korrektia, Kaikki käyttäjän tekemät toimenpiteet sivustolla on yksilön omalla vastuulla.

Room328 voi sisältää sivuja, joita muut käyttäjät ovat luoneet ja kirjoittaneet. Se mahdollistaa sinun ja muiden käyttäjien vuorovaikutusta reaaliajassa, jossa voit lisätä tietoja, muuttaa sisältöä ja antaa palautetta. Hyväksyt, ettet: lähetä, lisää tai millään muulla tavalla siirrä materiaalia, joka Room328:n mielestä on laitonta, haittaavaa, uhkaavaa, rivoa, loukkaavaa, kiusaavaa, irstasta, pornograafista, kunniaa loukkaavaa, harhauttavaa, toiselle henkilölle hyökkäävää tai muulla tavalla haitallista. Room328:lla on oikeus poistaa sellaista sisältöä. Hyväksyt myös, ettet lähetä, lisää tai muulla tavalla siirrä materiaalia, joka on osa kolmannen osapuolen viiteohjelmaa, joka ei sisällä mitään järkevää, tai jollakin muulla tavalla voi olla haitallinen Room 328:n sivustoille tai toiminnalle.

Määrätty tieto Room328:n sivustolla tulee sinulta tai muilta käyttäjiltä. Room328 ei ole vastuussa tämänkaltaisesta tiedosta. Riippumatta siitä, tuleeko tieto Room328:lta tai sinulta, Room328 ei ole vastuussa mahdollisista vahingoista, jotka voivat olla seurauksena siitä, että olet käyttänyt tämän sivuston tietoja.

Pidättäytyminen takuuvastuusta

Kaikki sivustolla tapahtuvat toimenpiteet ovat jäsenen omalla vastuulla. Sivustot tarjotaan nykyisessä kunnossa ja saatavilla olevana.

Vastuun rajoitus

Room328 irtisanoo, niin paljon kuin sovellettu lainsäädäntö sallii, kaikesta vastuusta erityisvahingoista, ennakolta arvaamattomista sekä epäsuorista vahingoista tai seurausvahingoista (mukaan luettu, mutta ei rajoitettu, vahinkoihin, jotka johtuvat vähentyvästä voitosta, toiminnan katkosta, liiketiedon menettämisestä tai muista aineellisista menetyksistä) ja jotka syntyvät seurauksena tämän verkkosivuston käytöstä tai sen käytön mahdollisuuden puutteesta, vaikka Room 328 on saanut tietoa tämän kaltaisten vahinkojen mahdollisuudesta.

Muut sivustot

Tämä sivusto saattaa sisältää linkkejä toisille sivustoille. Room328 ja sen tytäryhtiöt eivät tarkista näitä sivustoja, eivätkä ole vastuussa niiden sisällöstä tai niillä olevasta materiaalista. Room328 ei edusta mitään eikä takaa mitään, mikä liittyy toisiin sivustoihin. Jos päätät vierailla sivustoilla, joihin meiltä on linkki, vierailusi tapahtuu omalla vastuulla.

Irtisanominen

Room328:lla on oikeus rajoittaa tai kokonaan irtisanoa käyttäjän pääsyn tälle sivustolle, koskien myös aikaisemmin käyneitä vierailijoita. Room328 voi lakkauttaa palvelut, syystä tai syyttä, ilman etukäteen ilmoittamista ja välittömästi irtisanomisen jälkeen.

Lainsäädäntö

Tämän käyttäjäsopimus säädellään Ruotsin lakien mukaisesti.